Jucării blânde, perfecte pentru îmbrățișări pufoase!

Produse handmade croșetate cu un design simplu, clasic, rezistent și personalizat.

Bună, eu sunt Carmen!

Zâna jucăriilor croșetate!

Cred cu tărie că produsele destinate bebelușilor și copiilor ar trebui să fie sănătoase, pure, naturale, sigure și prietenoase cu pielea lor sensibilă. Toate produsele croșetate de mine sunt lucrate cu multă dragoste, cu fire de bumbac organic și nu conțin substanțe chimice dăunătoare.

Pentru că știu că jucăriile personalizate pe care le creez vor fi supuse multor teste de mânuțele pufoase ale copilașului tău, aleg cele mai rezistente materiale astfel încât jucăriile să reziste și la generațiile viitoare.

Mihai s-a îndrăgostit de iepurașul lui croșetat! Carmen a reușit nu doar să îi facă o jucărie perfectă, dar i-a oferit lui Mihai un nou prieten de care este de nedespărțit!

Lidia Velicu

Când Raisa și-a pierdut păpușică a fost foarte tristă, am căutat să îi cumpărăm una nouă din magazin însă nu am reușit să o mai găsim. Carmen a reușit să ne creeze o replică identică de care acum Raisa este îndrăgostită iremediabil! Mulțumim, Carmen!

Ramona Ionescu

Ai nevoie de un cadou pentru un bebeluș sau poate copilul tău și-a pierdut jucăria preferată?

Te pot ajuta să aduci bucuria pe fețele copilașilor din viață ta!

Jucării croșetate personalizate special pentru copilul din viața ta

Toate jucăriile se lucrează la comandă și perioada de livrare variază intre 7-14 zile, în funcție de complexitatea modelului. Poți vedea mai jos o parte din jucăriile lucrate cu mult drag pentru copilași.

Cadoul ideal pentru bebelușul sau copilul tău!

Alege o jucărie handmade croșetată care să fie noul partener de aventură al copilului tău. Jucăria creată special pentru mânuțele lui, îl va însoți în cele mai formidabile explorări pentru anii ce vor urma. Jucăriile croșetate sunt potrivite atât pentru nou-născuți, cât și pentru copii mai mari și pot fi cadoul perfect pentru orice ocazie!

Comandă și tu o jucărie personalizată!

Citește articolele de pe Blog pentru a afla mai multe despre cum să alegi jucăriile croșetate perfecte pentru copilașul tău!

Abonează-te la newsletter și primești de la mine un voucher de 10% reducere pentru prima comandă!​

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top